Muszáj újra billentyűzetet ragadnom a hülyeség ellen, mert úgy láttam, sokan közületek még könnyen a kamu hírek hatása alá kerültök. Nincs ezzel baj, addig, míg úgy olvassátok őket, hogy tisztában vagytok vele, egy sora sem igaz.

Most egy olyan cikket hoztam nektek a magyaroszagom.hu oldalról, ami nem hiteles, és hazugságokat állít. Alább olvashatjátok:

2 csepp ebből a füledbe, és 97%-ban visszanyerheted a hallásod! Még az időseknél is csodákra képes ez a szer!

A hallásproblémák általában az öregedéssel együtt jelentkeznek, de sokakat már fiatalabb korban is érint. Szerencsére létezik kezelés, mellyel 97%-ban visszanyerheted a hallásodat!

A hallásprobléma komolyan befolyásolhatja az előrehaladást, főként a munka terén. Ha folyamatosan arra kérsz másokat, ismételjék meg a mondandójukat, valószínűleg baj van a füleiddel, ez pedig veszélyes is lehet pl. vezetés vagy gyaloglás közben.

Sokféle kezelés elérhető, most egy olyan természetes módszert mutatunk be, ami nagyon egyszerűen csökkenti a tüneteket. A módszerhez egy nagyon közönséges összetevőre van szükség, ami minden háztartásban megtalálható.

A fokhagymát számos betegség ellen használjuk, az egyik legjobb házi fertőzésgátló és immunerősítő.

Hallásprobléma ellen így alkalmazd:

Hozzávalók:

  • 3 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • pipetta
  • géz vagy vattadarab

Hámozd meg a fokhagymát, majd mosd le és próbálj meg annyi levet kipréselni belőle, amennyit csak tudsz. Ezt a fokhagyma levet keverd össze olívaolajjal és szívd fel a pipettával. 3-4 cseppet tegyél belőle a füledbe és a hallásod abban a pillanatban visszatér. Dugd be a füledet vattával vagy gézdarabbal, így a keverék a legmélyebben tudja kifejteni hatását a fülben. Az eredménytől le leszel nyűgözve!

Több ponton is sántít a cikk. Hacsak nem a fülzsírtól dugul el a fületek, akkor ez a cseppentgetés egyáltalán nem segít, még fülzsír esetén is egy alapos orvosi fültisztítás a megoldás, nem ez. Fokhagymát a fületekbe csöppenteni maximum akkor jó ötlet, ha vámpírokat szeretnétek levadászni. Házi megoldásként esetleg gyors segítség lehet fülgyulladásra, de mindenképpen forduljatok inkább orvoshoz, ha halláscsökkenést vagy fülfájást észleltek.

Továbbá azt is vegyétek figyelembe, hogy idegi és vezetéses hallássérülést ilyen módszerek NEM gyógyítanak, NEM hozzák vissza a hallást, és főleg NEM 97%-ban!

Kérlek legközelebb alaposan gondoljátok meg, mit olvastok el, mit osztotok meg, és mit hisztek el belőle. Inkább kérdezzetek, informálódjatok, forduljatok szakemberhez a problémátokkal!

 A cikket írta: Puha Andrea